Rezidential

Amenajare gradina privata – Corbeanca (Paradisul Verde) – executie 2016

Gradina privata Bucuresti

Un proiect deosebit, un proiect realizat cu mult suflet, in colaborare cu o echipa de profesionisti cu experienta, firma de arhitectura RAZVAN BARSAN & PARTNERS
(http://www.razvanbarsan.com) Intregul proiect este o realizare de exceptie, o oaza de liniste si bucurie.

Gradina privata Pitesti

Pornind de la proiectarea computerizata, efectuarea masuratorilor, expunerea posibilitatilor de amenajare, in raport cu asezarea geografica, tipul de sol si designul arhitectural al casei, am realizat o gradina minunata, un loc in care este o placere sa-ti petreci timpul liber, spun proprietarii. Speciile de plante folosite in amenajare sunt multiple si variate, se armonizeaza perfect cu casa si mediul inconjurator.

Gradina la munte pe un teren in panta

La munte, intr-o locatie cu un peisaj superb, am amenajat gradina respectiva pentru un proprietar sensibil la frumos.Un teren in panta poate pune probleme destul de serioase cu stabilitatea terenului, dar prin construirea unor ziduri de sprijin solide, aceasta potentiala problema a fost eliminata. Locuita de vacanta cu o arhitectura moderna a fost inconjurata de un mixt de specii decorative, principala prioritate in alegerea lor fiind gradul lor de adaptabilitate la conditiile climatice montane.

 

Gradina moderna amenajata in Baneasa

Un criteriu important in amenajarea gradinii respective a fost modul de combinare al formei coroanelor, a texturii frunzelor si a cromaticii de-a lungul anului. scopul urmarit a fost de a combina plante total diferite, dar care impreuna sa creeze o zona cu un puternic impact vizual. Asadar, un exempar de tuia a post plantat in apropierea unu pin, la randul sau invecinat cu un otetar rosu, dominat de o catalpa.

Cascada si iaz decorativ de gradina

O cascada cu un iaz decorativ de gradina este punctul de atractie al oricarei gradini. Simpla contemplare a pestilor cat si clipocitului linistitor al apei poate avea efecte terapeutice pentru orice persoana care traieste intr-un mare oras. Noi privim o cascada de gradina ca pe un colt de munte stilizat, pe care-l aducem in gradina dumneavoastra.

Amenajare gradina Baneasa

Amenajare gradina Gara de Nord

Amenajare gradina Parcul Carol

Amenajare gradina Sisesti

Amenajare terasa