Amenajare gradini in Bucuresti si in tara

Gardul viu

Plantare gard viu in Bucuresti si in tara, prin BabylonGarden.roGardul viu este din ce in ce mai folosit element decorativ folosit in amenajarea gradinilor si curtilor caselor. Se planteaza relativ usor si aduce un plus de frumusete gradinii.

Gardul viu se poate planta in jurul curtii sau gradinii pentru a spori intimitatea, dar se poate planta si in interiorul gradinii pe langa alei, in scopul de a ne proteja florile, sau in zone mai inestetice, pe care in acest fel le putem masca. Daca este plantat dupa un plan elaborat, gardul viu in sine poate avea valoare de decoratiune in gradina.

Gardul viu are mai multe roluri, printre cele mai importante amintim:

  • delimitarea suprafetelor
  • flancare a gardurilor fixe din diferite materiale (beton, sarma, fier)
  • crearea de intimitate
  • rol fonic (gardurile inalte din conifere)

Perdele de plante cataratoare

Firma plantare plante cataratoare in Bucuresti si in imprejurimiÎntr-un spaţiu mic, unde nu există loc suficient pentru arbori sau arbuşti de talie mai mare, plantele căţărătoare reprezintă un element de verticalitate indispensabil.

Aceste plante creează ecrane de protecţie contra vântului, prafului şi soarelui, şi înlocuiesc aerul poluat cu oxigenul atât de necesar.

Într-o grădină mai mare, ele se pot regăsi pe diverse structuri metalice, pereţi, ajutand la realizarea unui decor de poveste.

Plantele cataratoare cu flori, fructe sau frunze decorative ne ajuta sa scapam de privirile indiscrete, sa acoperim un aspect inestetic, cu frunze viu colorate sau flori puternic mirositoare.

Lacuri si cascade de gradina

Amenajari cascade si iazuri decorative de gradinaIntotdeauna o oglinda de apa in gradina devine un punct de interes, astfel aceasta va deveni un loc ideal pentru relaxare si pentru a petrece timpul liber cu cei dragi.

Babylon Garden realizează cascade, cursuri de apă, iazuri și lacuri artificiale de la stadiul de design, care simulează aspectul final al detaliului de apă până la proiectarea și realizarea propriu-zisă a instalaţiilor necesare.